Blodtryksmanchet

Blodtryksmanchet

Blodtryksmålinger er fundamentale i medicinsk diagnostik og behandling - og her kommer vi ikke uden om brugen af blodtryksmanchetter. Korrekt valg og anvendelse af en blodtryksmanchet er afgørende for målingerne. En manchet, der passer perfekt til armen, sikrer ikke kun præcision i målingerne, men forbedrer også patientkomforten. Alle vores manchetter er 100 % latexfri.

I udvalget herunder finder du både en-patients- og flergangsmanchetter samt konnektorer og andet tilbehør til blodtryksmanchetter. Vi har altså samlet alt, hvad du skal bruge til blodtryksmåling ét sted.

Guide til valg af de rette manchetter til blodtryksmåling

Det er afgørende at vælge den korrekte manchetstørrelse for nøjagtigheden af blodtryksmålinger. En manchet, der er for lille eller for stor, kan resultere i fejlagtige målinger, som kan lede til fejldiagnosticering eller misforståelse af patientens helbredstilstand.

Det er vigtigt at vælge en manchet, der passer præcist til overarmens omkreds for at sikre præcise resultater. For at opnå dette, bør manchetten vælges med omhu, idet man tager højde for overarmens omkreds målt i afslappet tilstand på det bredeste punkt. En manchet, der er for lille, kan give falsk høje blodtryksmålinger, mens en for stor manchet kan resultere i falsk lave målinger.

En vigtig anbefaling er, at hvis din overarmsomkreds ligger på grænsen mellem to størrelser, anbefales det at vælge den største størrelse. Dette råd sikrer, at manchetten ikke strammer for meget om armen, hvilket kan forstyrre blodgennemstrømningen og dermed påvirke målingens nøjagtighed. At vælge den større størrelse hjælper med at opretholde komforten under målingen og sikrer, at du får de mest præcise resultater muligt.

Brug for hjælp? Tøv ikke med at kontakte os

Som din partner i sundhedsvæsenet forstår vi hos Ekkomed A/S vigtigheden af kvalitet og præcision i medicinsk udstyr. Vores brede udvalg af blodtryksmanchetter er designet til at møde de forskellige behov og præferencer hos sundhedspersonalet.

Har du spørgsmål, eller er du klar til at finde den perfekte blodtryksmanchet til dine behov? Vores team af eksperter står klar til at assistere dig. Kontakt os i dag på telefonnummer +45 35 25 12 48, eller send os en e-mail på info@ekkomed.dk for personlig vejledning og support.