Bipolare sakse

Bipolare sakse

Hos Ekkomed A/S er vi stolte af at introducere vores udvalg af ergonomiske, bipolare sakse fra BOWA, som er en førende producent inden for medicinsk udstyr. Disse højkvalitetsinstrumenter er designet med både sundhedspersonalets og patienternes bedste i tankerne, hvilket sikrer maksimal præcision og komfort under kirurgiske procedurer.

Alle vores sakse kommer med en avanceret non-stick coating, der forhindrer irriterende klæbning og sikrer en glat, ubesværet brug hver gang. Vores udvalg af bipolare sakse inkluderer bl.a. Mayo saks med buet spids, Metzenbaum saks med buet fin spids samt Stevens bipolar saks med buet “needle tip.

7 vare(r)
7 vare(r)

Ergonomiske, bipolare sakse for præcis kirurgi

Teknologien bag vores bipolare sakse repræsenterer det ypperste inden for kirurgisk præcision og innovation. Med deres ergonomiske design minimerer disse sakse træthed og stress på hånden, hvilket giver kirurger mulighed for at udføre længere procedurer med øget nøjagtighed. Non-stick coatingen er ikke kun en komfortfunktion. Den bidrager også til sikkerheden ved at reducere risikoen for vævsadhæsion, hvilket kan føre til komplikationer under operationer.

Tilpassede løsninger til alle kirurgiske behov

Forståelsen for at ethvert kirurgisk indgreb er unikt har resulteret i, at vi hos Ekkomed A/S tilbyder en bred vifte af bipolare sakse, der er skræddersyet til forskellige specialiteter og procedurer. I udvalget finder du desuden også forskellige kabler til sakse.

Uanset hvilken saks du har brug for, har vi det perfekte instrument til din praksis. Vores ekspertteam er altid klar til at rådgive dig om det bedste valg af udstyr, der opfylder dine specifikke kirurgiske krav.

Ekkomed A/S leverer altid engageret support og rådgivning

Opgrader din kirurgiske præstation med vores bipolare sakse fra BOWA. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores ergonomiske og præcise instrumenter kan forbedre din klinik eller praksis. Ring til os på tlf. +45 97 40 68 70 eller send os en e-mail på info@ekkomed.dk for en personlig konsultation.