Blodstasis-produkter

Hos Ekkomed A/S er vi førende inden for distribution af medicinsk udstyr i Danmark, og vi er stolte over at præsentere vores udvalg af blodstase-produkter og venekompressorer. Begge produkter er designet til at forbedre patientplejen og effektiviteten i din klinik. Vores produkter er udviklet med det nyeste inden for medicinsk teknologi, hvilket sikrer høj præcision, pålidelighed og brugervenlighed.

2 vare(r)
2 vare(r)

Produkter til effektiv blodprøvetagning

RI-Clip Vene-kompressor er et innovativt, medicinsk udstyr, der er designet til at effektivisere blodprøvetagning og intravenøse procedurer ved at forbedre venøs fyldning og stabilisere venen, hvilket gør det lettere at indsætte nålen. Dette redskab er udviklet med brugervenlighed og patientkomfort i tankerne, idet det hurtigt kan anbringes med én hånd, hvilket reducerer forberedelsestiden og forbedrer den samlede effektivitet i kliniske indstillinger.

RI-Clip er fremstillet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug og kan steriliseres, hvilket gør det til et sikkert og hygiejnisk valg for sundhedspersonale. Dets innovative design minimerer også risikoen for at forårsage ubehag eller skade på patienten, hvilket gør blodprøvetagning og IV-procedurer mindre anstrengende for både patienter og sundhedspersonale.

God patientpleje med pneumatisk tourniquet komprimeter

Pneumatisk Tourniquet Komprimeter fra Ekkomed A/S repræsenterer en banebrydende løsning inden for kirurgisk praksis og akut medicinsk behandling. Dette komprimeter er udviklet til at levere præcis og kontrolleret kompression, hvilket er afgørende for at opnå en blodfri operationszone eller kontrollere blødning i nødsituationer.

Ved at anvende et pneumatisk system sikrer dette komprimeter en ensartet trykfordeling, hvilket minimerer risikoen for vævsskader og forbedrer patientens sikkerhed under procedurerne. Dets brugervenlige design gør det nemt for sundhedspersonalet at anvende og justere trykket efter behov, hvilket sikrer optimal effektivitet og patientkomfort. Udstyret er fremstillet af holdbare materialer, der tåler gentagen brug og sterilisering, hvilket gør det til en værdifuld investering for enhver medicinsk facilitet, der ønsker at optimere deres operative procedurer og akutpleje med det nyeste inden for medicinsk udstyr.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vores blodstasis-produkter, såsom komprimeter og vene-kompressorer kan transformere din kliniks tilgang til patientpleje. Vores erfarne team er her for at hjælpe dig med at vælge de rette løsninger, der passer til dine unikke behov. Har du spørgsmål til vores blodstasis-produkter eller det øvrige sortiment af medicinsk udstyr, må du endelig ring til os på telefon +45 97 40 68 70 eller sende en mail til info@ekkomed.dk for at få mere information og personlig rådgivning.