Kolonoskop fra Sonoscape

Sonoscapes EC-500 kolonoskop sætter en ny standard for kolonoskopiundersøgelser med sin avancerede HD-teknologi. Dette kolonoskop leverer skarpe, højopløselige billeder, der giver lægerne mulighed for at se mere og dermed overse mindre under både rutinemæssige og komplekse indgreb. Med EC-500 kolonoskopet kan læger forbedre deres diagnostiske præcision og øge patienternes sikkerhed og komfort.

Vi forhandler desuden også endoskoper og gastroskoper fra Sonoscape, som er kendt for at have nogle af de bedste produkter på markedet, hvis din praksis eller klinik har brug for dette.

1 vare(r)
1 vare(r)

Ergonomi og arbejdsoplevelse for lægen

EC-500 kolonoskopet er designet til at sikre lægerne en behagelig arbejdsoplevelse. Det har et let håndtag, som er formet til at passe godt i hånden. Knapperne er lige ved hånden, og man kan selv indstille nogle genveje, så lægerne nemmere kan koncentrere sig om patienten og det, de skal gøre, i stedet for hele tiden at skulle ændre på udstyret. Det gør, at lægerne bliver mindre trætte, når de skal arbejde under længere undersøgelser, og det gør også, at patienterne får en bedre behandling.

Vandstrålefunktion giver klart syn under alle forhold

EC-500 kolonoskopet har en vandstrålefunktion, som effektivt skyder en stråle af vand ud for at rense vævet, når lægerne undersøger mave-tarmkanalen eller laver operationer. Det hjælper lægerne med at kunne se tydeligt hele tiden. Denne funktion er afgørende for, at lægerne hele tiden kan se klart, så de kan stille den rigtige diagnose og give den bedste behandling.

Graduerende stivhed sikrer høj patientkomfort

Sonoscapes EC-500 kolonoskop er designet til at være let og behageligt at føre ind. Det er lavet sådan, at det bliver gradvist stivere, hvilket hjælper med at gøre undersøgelsen af tarmen lettere, hurtigere og især mere behagelig for patienten. Det betyder, at patienterne kan få en undersøgelse, der føles mindre ubehagelig. Hos Ekkomed A/S arbejder vi hårdt for at sørge for, at det nyeste og bedste medicinske udstyr kommer til Danmark, og EC-500 kolonoskopet fra Sonoscape er et godt eksempel på dette.

Har du spørgsmål til vores udvalg af kolonoskoper fra Sonoscape, eller måske ønsker du vejledning i vores øvrige produktsortiment, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon +45 97 40 68 70, eller send en e-mail til info@ekkomed.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!