Ekkomed A/S er et 100% privatejet selskab, som distribuerer kvalitets udstyr fra førende producenter verden over til sundhedssektoren i Danmark.
Firmaet blev grundlagt i 1993 med fokus på éngangs produkter og forbrugs varer.
I dag har vi agenturet og forhandlingen af mange fantastiske og innovative produkter som den danske sundhedssektor er begejstret for at anvende i deres hverdag. Vores sortiment spænder over alt fra engangs forbrugsartikler, til apparater/udstyr til diagnostik, endoskopi og operation.

Hos Ekkomed A/S arbejder vi hver dag for at skabe succes hos vore trofaste kunder, ikke mindst sammen med vores leverandører og samarbejdspartnere. Derfor er vores team af engagerede medarbejdere altid parate til at hjælpe med enhver forespørgsel I måtte have. Vores mål er at give vores kunder den bedst tænkelige service før, under og efter salget. Denne filosofi har gjort Ekkomed A/S til en aktiv spiller på det danske medico marked.
Ekkomed A/S har i mange år været AAA kredit-rated som kun tildeles virksomheder med den højeste kreditværdighed, og er 2 gange blevet udnævnt af Børsen som Gazelle - virksomhed.

 

 

 

         Erik Verno Jensen

         Direktør