PATIENT KØLING 

PATIENT KØLING

PATIENT KØLING

EMCOOLS er produkter til innovativ køling, der er udformet til at øge overlevelsesprocenten og neurologiske udfald efter akutte iskæmiske hændelser og i forskellige hypertermiske sygdomme som sepsis, hedeslag eller malign hypertermi. De patenterede, ikke-invasive HypoCarbon® kølingspuder sikrer en nem anvendelse, giver højeffektive afkølingshast...

EMCOOLS er produkter til innovativ køling, der er udformet til at øge overlevelsesprocenten og neurologiske udfald efter akutte iskæmiske hændelser og i forskellige hypertermiske sygdomme som sepsis, hedeslag eller malign hypertermi. De patenterede, ikke-invasive HypoCarbon® kølingspuder sikrer en nem anvendelse, giver højeffektive afkølingshastigheder og kan bruges både på udrykningsstedet og på hospitalet.

Find yderligere oplysninger og seneste kliniske informationer på www.emcools.com

Mere

EMCOOLS Flex.Pad er et ikke-invasivt overfladekølesystem til let og effektiv temperaturstyring ved terapeutisk hypotermi (32-36°C) og normotermibehandling (feberreduktion) (ca. 36,5-37,5°C). Pakket enkeltvis. 10 plader pr. pakke.  

EMCOOLS Flex.Pad er et ikke-invasivt overfladekølesystem til let og effektiv temperaturstyring ved terapeutisk hypotermi (32-36°C) og normotermibehandling (feberreduktion) (ca. 36,5-37,5°C). Pakket enkeltvis.

EMCOOLS Flex.Pad mini er designet til kryoterapi (fx køling efter traume/ operation) Pakket enkeltvis.

Mobilt opbevarings system der sikrer plader klar til brug i op til 12 timer uden nogen ekstern strømforsyning Fås i 3 forskellige størrelser

Viser 1 - 4 af 4