Masimo SpO2

Masimo SpO2

Masimo's SpO2-sensorer repræsenterer spidsen af teknologi inden for patientovervågning, hvilket sikrer nøjagtighed selv under de mest krævende forhold som patientbevægelse og lav perfusion. Disse sensorer er fremstillet med Masimo's SET® (Signal Extraction Technology) — en revolutionerende tilgang til pulsoximetri, der overkommer begrænsningerne ved konventionel pulsoximetri ved nøjagtigt at skelne mellem arterielle og venøse signaler under bevægelse og lav perfusion.

Med Masimo's RD SET®-sensorer opnår klinikere forbedret SpO2-nøjagtighed under både bevægelse og ingen bevægelse, hvilket giver større tillid til overvågning af patientens oxygenmætning. Disse sensorer er designet til at maksimere komforten hos patienten med en let sensor og en flad, blød kabelstruktur, der ligger behageligt på patientens hånd eller fod.

Vil du se hele vores udvalg af O2-celler, også kaldet oxygen sensorer, kan du tjekke vores udvalg her hos Ekkomed A/S.

15 vare(r)
15 vare(r)

Brug for hjælp?

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan understøtte jer med skræddersyede løsninger tilpasset jeres behov. Vores team af eksperter står klar til at hjælpe jer med at finde de optimale løsninger.

Ring til os på +45 97 40 68 70 eller send en e-mail til info@ekkomed.dk for en personlig samtale om jeres muligheder.