Engangspincetter

Hos Ekkomed A/S forstår vi vigtigheden af ​​hygiejne og præcision i medicinske procedurer. Derfor tilbyder vi engangspincetter med vinklet tip og kabel til Erbe, som er enkeltpakket for at sikre steril håndtering hver gang. Disse engangspincetter er fremstillet til at give et præcist greb og koagulation under el-kirurgiske indgreb, samtidig med at de nemt slipper vævet for at mindske skader og fremme helingen.

Vores engangspincetter er designet med fokus på brugervenlighed og patientens velvære. Med et vinklet tip forbedres adgangen og synligheden under procedurer, hvilket giver en ubesværet og sikker anvendelse. Fremstillet af en særlig holdbar legering af stål og sølv sikrer disse pincetter en længere levetid og holdbarhed, selv under de mest krævende operationer.

Hos Ekkomed A/S tilbyder vi et stort udvalg af både standard og non-stick pincetter. Se vores udvalg af bipolare pincetter til el-kirurgi.

1 vare(r)
1 vare(r)

Brug for råd og vejledning?

Ønsker du at vide mere om vores engangspincetter eller andet medicinsk udstyr? Kontakt os på +45 97 40 68 70 eller info@ekkomed.dk for yderligere information.